avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... taxe datorate de societate catre stat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

taxe datorate de societate catre stat

Unde pot gasi pe net suma datorata de o societate comerciala catre stat?
Cel mai recent răspuns: flori9 , utilizator 18:18, 31 Iulie 2009
cauta pe google "calculator salarii" si vei gasi multe site-uri unde poti vedea exact care si cat % sunt retinerile angajatului si contrubutiile angajatorului.
sau la ce suma datorata te referi mai exact?
flori9 a scris:

Unde pot gasi pe net suma datorata de o societate comerciala catre stat?

[ link extern ]

Bafta!:)
Multumesc pt raspunsuri, insa datele de care aveam nevoie le-am gasit aici:
[ link extern ] !/

Poate ajuta si pe altcineva informatia!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de persoane Danutzza Danutzza Buna!Treb sa fac un referat mare la fac..mai degraba un studiu si ma gandeam daca ma puteti ajuta...sa imi spuneti si mie daca cunoasteti niste organizatii ... (vezi toată discuția)
Ordinul ministerului sanatatii nr. 560 din 1999 si ordinul ministerului sanatatii nr. 1025 din 2000 secretara007 secretara007 Buna seara. Am si eu o rugaminte, daca este cineva care detine aceste ordine sau daca are adresa de site unde pot fi gasite sigur. Mentionez ca am cautat pe ... (vezi toată discuția)
Blog culinar TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.cum pot sa-mi fac si eu un blog culinar pe internet?as vrea sa-mi expun multe retete de dulciuri.multumesc (vezi toată discuția)