avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestare executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Contestare executor judecatoresc

Bună seara. În data de luna octombrie 2015 am primit o notă de constatare și evaluare a pagubei pe care am refuzat să o plătesc deoarece consider că prejudiciul este mincinos.
Acum 2 zile mi-a venit prin poștă respectiva notă care are pe ea o ștampilă a executorului judecătoresc. Întrebarea este, pot constesta în instanță această notă?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca boban81 boban81 buna ziua.Am si eu o problema la servici.Lucrez la un magazin ca vanzator din anul 2006.De mai bine de un an sunt amenintat cu datul afara pentru ca treaba nu ... (vezi toată discuția)
Drepturi incasate necuvenit criss_tina criss_tina Sunt directorul unei scoli si la un control al statelor de plata am constat ca secretara s-a incadrat cu un salar mai mare din luna octombrie fara a avea o ... (vezi toată discuția)
Refuz plata salariu integral si incalcare drepturi dana4max dana4max Buna ziua, Acum o luna m-am angajat casiera intr-un hipermarket din Bucuresti. Dupa o luna si ceva, mai exact pe 30.08.2015 pe la ora 20.00 a venit la casa ... (vezi toată discuția)