avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita Groupama asigurari
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita Groupama asigurari

Buna ziua In 2008 am luat un credit cu buletinul la care am platit 1 an si cateva luni dupa care nu am mai reusit sa-l achit la timp. In 2012 am primit executare la acel credit. Solutia pe scurt: Admite cererea. Incuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de contract de credit nr. ...... din 2008 impotriva debitorului ------. Irevocabilă. Pronunţată in şedinţă publică. In 2012 sa pus poprire pe salariu pana in februarie 2014 dupa care am schimbat locul de munca si nu am mai primit nimic pana acum. Creditorul este Groupama asigurari. Intrebarea mea este: Daca sa zicem ca trec 3 ani si nu ma mai cauta executorul exista vre-o sansa sa scap? O sa se mai emita alta executare silita? Exista vreo sansa sa scap definitiv sau pun mana sa strang bani sa-l achit in 20 30 ani. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:06, 3 Februarie 2016
Daca mai primiti ceva, cred ca puteti sa invocati perimarea, nu prescrierea. Mergeti la un avocat cu actele in momentul in care primiti ceva si va va explica ce e de facut si care sunt sansele la o contestatie la executare sa nu mai platiti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere executare silita degetel1 degetel1 Executare silita Groupama asigurari Buna ziua In 2008 am luat un credit cu buletinul la care am platit 1 an si cateva luni dupa care nu am mai reusit sa-l ... (vezi toată discuția)
Executare silita. irevecobila. se mai poate prescrie demyco79 demyco79 Daca dupa un proces mi s-a spus ceea ce relatat mai jos, mai am vreo sansa sa scap de aceasta, gen prescriere dupa o anumita perioada de timp, sau o sa ma ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc-executare silita Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu In decembrie 2011 am imprumutat de la Provident 700 RON, am tot achitat cca. 300-350, in 2012 nu am mai putut plati fiindca suma nu mai scadea. Am fost ... (vezi toată discuția)