Buna seara,am avut un srl care s-a dizolvat in 15 noiembrie 2006 la cererea ONRC la tribunalul Bucuresti lucru care mi s-a comunicat si mie in scris.Azi primesc de la o firma de reorganizare judiciara si a falimentului ca s a inceput deschiderea procedurii de lichidare a firmei conform rezolutiei din 2015 pronuntata de onrcsi ca trebuie sa ma prezint cu actele pe 2012,2013,2014,si ca neprezentarea mea duce la obstructionarea activitatii lichidatorului facandu-ma vinovata de infractiune de bancruta frauduloasa.Intrebarea mea este daca in termenul prevazut de lege nu s-a numit lichidator firma nu s a lichidat din oficiu pt ca au trecut 9 ani de la dizolvare iar eu nu am acte pe anii care mi se cer pt ca normal nu am mai functionat.As dori un sfat ce sa fac daca sa ma prezint la ei sau nu Va multumesc
Daca societatea are datorii (indiferent de creditor), lichidatorul va solicita intrarea socoietatii in insolventa, aceasta fiind singura solutie pe care o are spre a radia societatea.
Termen
ContSters359380
O societate a fost dizolvata in 2006 de ONRC pentru nedepunerea situatiilor contabile ! In 2011 s-a deschis procedura falimentului ! Intrebare : Trebuiau ... (vezi toată discuția)