avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune fizica fara urme
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune fizica fara urme

Am fost agresata verbal si fizic de o vecina pe motiv ca,cainele meu lasa urme de labute pe casa scari,am chemat echipajul de politie...concluzia:sa evit contactul cu vecina,sa imi i-au cainele in brate pe scari.Cat priveste agresiunea mi sa spus ca nu am urme vizibile si nici martori si in concluzie ar fi pierdere de timp.Oare chiar asa stau lucrurile?Avem sau nu legi care sa ne apere?Sau ne intoarcem la legea Talionului?
Cel mai recent răspuns: me-me , utilizator 18:28, 30 Ianuarie 2016
În ce a constat agresiunea?
Mi-a bagat mana in gat, ma tras de par si ma impins pe scari....asta dupa ce a lovit cu piciorul cainele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016
me-me, utilizator
Puteti depune plangere penala, dar cum credeti ca se poate proba posibila infractiune? Nu a auzit nici un vecin?
Problema mai o constituie si finalitatea plangerii deoarece chiar daca s-ar dovedi se va ajunge la o solutie care sa va ajute.
mai multi vecini au deschis usa...dar intrebati, au declarat ca nu au vazut lovirea ci doar au auzit tipetele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune verbală și fizică filmată cu telefonul. care e procedura de depunere a unei plângeri penale? Christian Bogdan Christian Bogdan Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cu o situatie! Detin un caine rasa amstaff si in data de 16.09.2017 am iesit cu cainele la plimbare in jurul blocului cum ... (vezi toată discuția)
Lovire mihaella23 mihaella23 buna ziua,sotul meu m-a impins si m-a dat cu capul de tocul de la usa .am chemat politia si ei au chemat salvarea si m-au dus la spital.am traumatism ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica si verbala ContSters176974 ContSters176974 azi am fost agresata de o femeie la care am stat in chirie in perioada martie-iulie 2010.m-am intalnit intamplator in parc cu ea in timp ce mergeam spre ... (vezi toată discuția)