avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie pentru crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie pentru crestere copil

as dori tare mult sa-mi raspunde ti ,credca sunt multe persoane in situatia mea nu vreau sa va suparati pe mineca revin va multumesc
Cel mai recent răspuns: crimson , utilizator 16:35, 31 Iulie 2009
V-am raspuns la un alt topic care l-ati postat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt identitate/ fraude inchiriere VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! De curand am avut de inchiriat un apartament si am impanzit internetul cu anunturi. La scurt timp m-a contactat pe mail o doamna care imi spunea ... (vezi toată discuția)
Solicitare afisare informatii suplimentare in campul "ultimul mesaj" eliasav eliasav va rog sa analizati posiblitatea afisarii unor informatii suplimentare in campul/coloana \"[b]Ultimul mesaj[/b]\" fata de cele afisate gen \"[b]nici un raspuns ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort definitiva si executorie lukian lukian Buna ziua!!!As dori si eu sa stiu ce trebuie facut pentru a obtine o hotarare de divort definitiva si executorie.Tatal meu a divortat,obtinand decizia ... (vezi toată discuția)