Am la o mostenire (casa)cota indiviza de 25%,in ea locuieste si plateste impozit de 5 ani matusa care are 50%,a adus imbunatatiri la constructiile existente in speranta ca vor deveni singurii proprietari ai mostenirii,se poate asa ceva ?
Buna ziua,
va sfatuiesc sa dezbateti LEGAL succesiunea pentru ca fiecare sa stie ce cota ii revine sau ce sulta primeste.
Atata timp cat cineva A ACCEPTAT SUCCESIUNEA nu mai poate fi inlaturat.
Avem act de vanzare cumparare,bunicii ne-au vandut in cotele sus mentionate cand erau in viata.Eu imi pot vinde cota indiviza unei persoane straine ? Scuze va cer avem act de vanzare-cumparare deci suntem proprietari cu acele cote.
Buna ziua,
Bunul pe care-l aveti (cota parte) este din contract de vanzare cumparare si nu din mostenire.
Fiecare poate dispune cum doreste de bunul sau.
Va sfatuiesc ca inainte de a vinde sa solicitati iesirea din indiviziune.
Dar pot deveni proprietari pe intregul imobil daca fac modificari si imbunatatiri la starea initiala la momentul cad am dobandit fiecare cotele sale indivize si modicari la schita din cartea funciara,ma refer la constructii ?
Succesiune
raluka
Mama mea si sora ei trebuie sa faca succesiunea unui apartament ramas din partea parintilor. Sora ei doreste vanzarea apartamentului sau o suma de bani. Mama ... (vezi toată discuția)
Succesiune
tudor_nineta
bunica decedata martie 2010
2 copii decedati in 1987
de la copii eu de la fata
varu de la baiat
sucesiune deschisa dar neterminata pentrru ca nu am titlul ... (vezi toată discuția)
Mostenire, datorie
viosandu
Buna ziua,
Va rog daca se poate sa-mi dati mai multe detalii sau sfaturi cu privire la cazul ce pe scurt am sa vi-l prezint: Doi frati frate-sora (viitoarea ... (vezi toată discuția)