avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata contributie sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata contributie sanatate

buna ziua,
mama mea este casnica de peste 20 de ani. in aceste conditii este obligata sa plateasca contributia la sanatate , pt ca nu realizeaza venituri. eu am un PFI-psiholog, dar de 3 ani am iesit in pierdere, deci nici eu nu am platit contributia, deci nu poate fi co- asigurat.
e aberant..cum sa fii obligat sa platesti daca nu ai venit? iar cand Doamne fereste te imbolnavesti alegi un spital privat, nu unul de stat unde mori cu zile.
va multumesc si astept un raspuns

Alte discuții în legătură

Poate fi data in judecata cnas? va multumesc anticipat clara24 clara24 Buna ziua. Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce posibilitati am pentru a rezolva urmatoarea situatie: Mama mea nu este nici angajata, nici somera si nici ... (vezi toată discuția)
Femei insarcinate vladadrian29 vladadrian29 sotia mea este insarcinata si nu realizeaza venituri,ultima data a luat somaj pana in aprilie anul acesta,acum se afla la spital si ii cere adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Cass miky02009 miky02009 Buna ziua Despre ce este vorba Mama mea in varsta de 82 de ani a fost si este casnica mai bine zis nu avut si nu are nici un venit fiind intretinuta de catre ... (vezi toată discuția)