avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite locale si amenzi noua lege 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite locale si amenzi noua lege 2016

Problema mea este asa:

Am amenzi de 3000 RON dar nu am nici un bun pe numele meu, amenzile dateaza din 2003 - 2005 inca de cand eram minor. Acum sunt casatorit si sotia si-a cumparat masina pe numele ei , totul in regula pana la plata impozitlui , nu poate sa plateasca din cauza ca e bun comun si trebuie sa platesc eu amenzile si pe urma poate plati impozitul. Ia trimis si dosar de executare pe numele ei si eu ca sot in paranteza :)) , asta stiu ca e ilegal si sa facut abuz si flas in inscrisuri. Sotia nu are nici o amenda si masina sa trecut pe numele ei. E legat si corect ce fac ei? (eu zic ca nu) ce as putea face?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:49, 1 Februarie 2016
Daca bunul mobil este achizitionat dupa casatorie reprezinta bun comun,respectiv 50% va apartine
dar nu am nici un bun pe numele meu,

Chiar daca dv nu aveti rol fiscal pentru bun imobil dar va revine 50 % din bunul comun masina,autoritatea fiscala poate impune executarea silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bun comun cu soția Flavflor petre Flavflor petre Soția a achiziționat un autoturism pe numele de domnișoară. Din cauza unor probleme de ordin tehnic masina a fost înlocuită cu una nouă. Între timp ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu certificat de atestare fiscala cu datorii pe numele sotului rroxica rroxica buna ziua am o masina pe numele meu si am vandut-o unui om din alt oras, urmand sa facem schimb de certificare de atestare fiscala am fost la primarie pt ... (vezi toată discuția)
Soția mea a cumpărat un apartament cu credit acordat pe numele ... Cristiaurelian Cristiaurelian Soția mea a cumpărat un apartament cu credit acordat pe numele ei. Dar notarul m a trecut și pe mine proprietar cu cota egală 50 50. Apartamentul luat cu ... (vezi toată discuția)