avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... legea OUG 44/2015 este obligatorie sa se aplice si la ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

legea OUG 44/2015 este obligatorie sa se aplice si la primarii sau nu.multumesc si as aprecia daca ar raspunde cineva

legea OUG 44/2015 este obligatorie sa se aplice si la primarii sau nu.multumesc si as aprecia daca ar raspunde cineva

Alte discuții în legătură

Oug 44/2015 llepadatu llepadatu Buna ziua, Referitor la OUG 44/2015 privind acordarea unor facilitati fiscale ,pot beneficia de reducerea majorarilor si cei care au incheiat contracte de ... (vezi toată discuția)
Legea oug nr 44/2015 ginaispas ginaispas Prevederile acestei legi sunt obligatorii si pentru primarii?Am o firma care are datorii la primarie si vreau sa stiu daca se aplica sau este la latitudinea ... (vezi toată discuția)
Oug 44/2015 buget local chivuflaviana chivuflaviana Buna ziua, am dorit sa beneficiem de facilitatile fiscale acordate in baza OUG 44/2015,astfel in Dec 2015 am facut o cerere catre Primaria Barcanesti Prahova, ... (vezi toată discuția)