avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legea OUG nr 44/2015
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legea OUG nr 44/2015

Prevederile acestei legi sunt obligatorii si pentru primarii?Am o firma care are datorii
la primarie si vreau sa stiu daca se aplica sau este la latitudinea fiecarei institutii de stat. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ginaispas , utilizator 15:08, 26 Ianuarie 2016
Subiect: Legea OUG nr 44/2015

Prevederile acestei legi sunt obligatorii si pentru primarii?Am o firma care are datorii
la primarie si vreau sa stiu daca se aplica sau este la latitudinea fiecarei institutii de stat. va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 44/2015 buget local chivuflaviana chivuflaviana Buna ziua, am dorit sa beneficiem de facilitatile fiscale acordate in baza OUG 44/2015,astfel in Dec 2015 am facut o cerere catre Primaria Barcanesti Prahova, ... (vezi toată discuția)
Plati restante la bugetul statului risteafl risteafl Buna ziua, Firma este inactiva (exista decizie ANAF ,iar la Registrul Comertului ,suspendata de mai mult de 3 ani),cu datorii la bugetul statului,nu foarte ... (vezi toată discuția)
Oug 44/2015 llepadatu llepadatu Buna ziua, Referitor la OUG 44/2015 privind acordarea unor facilitati fiscale ,pot beneficia de reducerea majorarilor si cei care au incheiat contracte de ... (vezi toată discuția)