avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozite contract drepturi de autor 2016
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozite contract drepturi de autor 2016

Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu cateva informatii privind impozitele pentru contractele de cesiune drepturi de autor mai exact vreau sa angajez pe cineva cu CIM pe 4 h/zi + contract de drepturi de autor , ce impozite se mai platesc pe langa 16% la contractul de cesiune ? se mai plateste si CAS/CASS ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alex1234321 , utilizator 12:21, 2 Februarie 2016
Imi raspunde cineva , Va rog !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim + contract drepturi de autor Alex1234321 Alex1234321 Buna ziua , as dori sa stiu si eu cateva detalii daca se poate face unui angajat contract de drepturi de autor in paralel cu CIM la aceeasi societate , si daca ... (vezi toată discuția)
Venituri din drepturi de autor velia velia Buna ziua, Trebuie sa calculez venituri din drepturi de autor pentru doua cazuri diferite si anume: pentru un pensionar si pentru un angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)
Contributie pensie pentru drapturi de autor noidoi noidoi Buna ziua. Sotul meu a lucrat ani de zile si pe contract de munca si pe drepturi de autor (in paralel). Am o intrebare: angajatorul era obligat sa ii plateasca ... (vezi toată discuția)