avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inlocuire administrator la asociatie de locatar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inlocuire administrator la asociatie de locatar

Care este modalitatea de desfacere a contractului de munca al administratorul unui asociatii de locatari , tinand cont ca respectivul venea beat sa incaseze cheltuielile de la locatari, si nu vrea sa depuna in casa , respectiv sa ne restituie o suma incasata. Alta problema ar fi ca respectivul nici nu are autorizatie pt. activitatea de administrator. Contractul lui de munca cu asociatia nu e nul de drept?
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 18:28, 1 Februarie 2016
Art. 17. -
(1) Comitetul executiv al asociaţiei de proprietari are următoarele atribuţii:

g) pentru realizarea scopului şi a activităţilor asociaţiei de proprietari, angajează şi demite personalul necesar, încheie şi reziliază contracte cu persoane fizice/juridice;

Lege nr. 230 din 06/07/2007
privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare femeie serviciu la bloc DoinaBadoi DoinaBadoi Cine face angajarea femeii de serviciu in asociatia de proprietari ,presedintele sau administratorul (vezi toată discuția)
Angajarea administratorului titisha titisha Este conform legii ca presedintele sa demita un administrator si sa angajeze altul fara a convoca adunarea generala? In art 27 legea 230/2007este stipulat ca ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unei asociatii de proprietari ANCA-ELENA ANCA-ELENA Buna ziua, am nevoie de un sfat -In urma cu ceva timp locatarii asociatiei in care locuiesc au demis-o pe administratora in urma efectuarii unei expertize ... (vezi toată discuția)