In 19/01/2016,am cumparat o masina SH la care am fost asigurati verbal ca taxa de mediu e platita si nerecuperata precum a fost si pulicata in anunt de vanzare. Dupa ce am incheiat contractul de vanzare cumparare a ramas sa primim prin posta adeverinta fiscala de la primarie si adeverinta de la ANAF, cu dovada plati taxei. Am primit actele de la primarie dar adeverinta anaf nu. Dupa ce cu greu am reusit sa contactam vanzatorul ne a confirmat ca taxa a fost recuperata iar el e in regula caci are contract de vanzare cumparare, restul e problema noastra. De fapt contractul de vanzare cumparare nu a fost facut de proprietarul masini ci de cumnatul acestuia fara a avea nici macar imputernicire .Descoperind acest lucru cand contractul era incheiat si bani dati am cerut persoanei in cauza o copie de pe buletin si o declaratie pe proprie raspundere ca poate vinde masina .Ce se poate face in acest caz tinand cont ca el a fost rau intentionat de la inceput , iar eu nu am posibilitatea plati acestei taxa si sant pus in imposibilitatea inmatriculari
Formulati plangere impotriva persoanei care a vandut masina,care a semnat contractul de vanzare cumparare
Ce fel de contract de vanzare cumparare ati incheiat ,de vreme ce propriietarul de drept al vehiculului nu a fost prezent,iar vanzatorul nu a depus procura pentru vanzare vehicul?