avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselat la cumpararea unei masini S_H
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselat la cumpararea unei masini S_H

In 19/01/2016,am cumparat o masina SH la care am fost asigurati verbal ca taxa de mediu e platita si nerecuperata precum a fost si pulicata in anunt de vanzare. Dupa ce am incheiat contractul de vanzare cumparare a ramas sa primim prin posta adeverinta fiscala de la primarie si adeverinta de la ANAF, cu dovada plati taxei. Am primit actele de la primarie dar adeverinta anaf nu. Dupa ce cu greu am reusit sa contactam vanzatorul ne a confirmat ca taxa a fost recuperata iar el e in regula caci are contract de vanzare cumparare, restul e problema noastra. De fapt contractul de vanzare cumparare nu a fost facut de proprietarul masini ci de cumnatul acestuia fara a avea nici macar imputernicire .Descoperind acest lucru cand contractul era incheiat si bani dati am cerut persoanei in cauza o copie de pe buletin si o declaratie pe proprie raspundere ca poate vinde masina .Ce se poate face in acest caz tinand cont ca el a fost rau intentionat de la inceput , iar eu nu am posibilitatea plati acestei taxa si sant pus in imposibilitatea inmatriculari

Multumesc
Cel mai recent răspuns: dody1 , utilizator 10:49, 10 Februarie 2016
Formulati plangere impotriva persoanei care a vandut masina,care a semnat contractul de vanzare cumparare
Ce fel de contract de vanzare cumparare ati incheiat ,de vreme ce propriietarul de drept al vehiculului nu a fost prezent,iar vanzatorul nu a depus procura pentru vanzare vehicul?
Spre norocul meu cazul a fost rezolvat pe cale amiabila.
Am primit bani de taxa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto edwardbuzoianu edwardbuzoianu Buna ziua, as dori sa cumpar un autoturism SH in orasul BN, dar vanzatorul cred ca are ceva probleme fiscale: el spune ca masina este pe numele lui, masina are ... (vezi toată discuția)
Cumparat auto taxa recuperata, fiind asigurat verbal ca este nerecuperata (760 euro) zmc37 zmc37 Bună ziua, În urmă cu 20 de zile am achizitionat un autovehicul dintr-un alt județ, de la un anume vânzător, ce pretindea că vinde un autovehicul a ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)