avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Scadere pedeapsa 4 ani
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Scadere pedeapsa 4 ani

Tatal meu a primit 4 ani cu executare pt luare de mita si trafic de influenta. Cat va face din pedeapsa,are voie la micsorarea pedepsei pt buna purtare ? Poate lucra in puscarie sa i se mai scada din pedeapsa? Este la penitenciarul margineni dambovita.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: France98 , utilizator 02:26, 7 Februarie 2016
Buna ziua,
Va executa o fractie de pedeapsa in functie de nr de zile lucrate, de cate rapoarte va avea , de modul de participare la activitatile interioare, etc.
Atentie, sa nu devina "scriitor" ca se pare ca nu mai tine.
daca toate merg perfect undeva intre 2.5 si aproape 3 ani din momentul arestarii; (daca are sub 60 de ani)
a fost arestat preventiv inainte de judecata? ca se scade si de acolo daca a fost arestat preventiv sau la domiciliu.
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2016
France98, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare la domiciliu catalin19975 catalin19975 se scade arestul la domiciliu din pedeapsa care se da la instanta (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata veronikaa veronikaa Buna ziua, Sotul meu este a fost condamnat definitiv 2 ani cu executare anul acesta (luare de mita), el fiind arestat din data de 08.09.2011. Are un ... (vezi toată discuția)
condamnat in romania arestat in italia yrynuca yrynuca Buna ziua, intrebarea este urmatoarea. fratele meu a fost arestat astazi in italia .a fost condamnat in romania pentru conducerea fara permis.(in anul ... (vezi toată discuția)