avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cheltuieli inregistrate inainte de infiintarea firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cheltuieli inregistrate inainte de infiintarea firmei

Buna ziua.

Am urmatoarea intrebare: Inchei acum un contract de prestari servicii intre mine ca persoana fizica si o terta firma. La semnare platesc un avans prestatorului. Ulterior, infiintez o firma SRL cu asociat unic. Cum procedez din acest moment pentru a-mi deconta pe firma avansul platit prestatorului si ulterior transele ramase pana la finalizarea contractului de prestari servicii.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 15:22, 3 Februarie 2016
Nu prea aveti cum sa decontati avansul. Doar sa cesionati ctr de pe pers fizica pe firma si de acum incolo sa va decontati cheltuielile.
contractul este pe PF sau SC, eventual va face o factura de stornare a avansului si va emite una pe societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare avans ... chitanta, factura, bon fiscal? 1cbastian 1cbastian Buna ziua, sunt [b]PFA [/b](norma de venit, [b]neplatitor TVA[/b]) - servicii informatice ... dezvoltare pagini web - si am urmatoarele nelamuriri ceea ce ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii intre o persoana juridica si o persoana fizica Ruxandra Urzica Ruxandra Urzica Exista vreo forma (legala) de Contract de Presari Servicii intre o PJ si o PF? Adica in situatia in care firma organizeaza un curs iar formatorul este o ... (vezi toată discuția)
Factura? neon butterflies neon butterflies Sunt o pf, am un contract ind de munca la un s.r.l. si ma ocup de probleme in domeniul sanatatii si securitatii in munca. Curand trebuie sa inchei un contract ... (vezi toată discuția)