avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa curte - locuri de parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa curte - locuri de parcare

am fost la ADP sector 2 ai si am cerut sa-mi inchirieze un loc de parcare in fata casei.

Mi au spus ca nu se poate inchiria locul din fata casei ci doar cele din fata blocurilor conform HCGMB 140 din 2008

Cunoasteti asa ceva ?

Am vazut insa f multi ca si-au pus placute in fata caselor cu autorizatii de la ADP

merci
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:53, 31 Iulie 2009
In cazul in care strada este foarte ingusta nu se pot inchiria. Exista anumite norme privind spatiile care pot fi inchiriate ca si parcare!
ADP-ul este institutia abilitata in a solutiona genul acesta de probleme. de ce nu inregistrati o cerere scrisa cu o schita 1/500 si 1/2000 cu amplasamentul exact al imobilului si cu locul de parcare solicitat de dvs si hasurat pe schita 1/500?Si vedeti ce raspuns oficial primiti!:)
au raspuns ca nu au inca in plan amenajarea de parcare in aceasta zona/ Ce raspuns e acesta ?#-o

daca vor fac daca nu nu ?
Nu au fiindca nu a solicitat nimeni in scris inchirierea de locuri de parcare!
faceti o lista cu 2-3 vecini care sunt si ei interesati si depuneti cererea asa cum v-am sfatuit . O vor lua in considerare fiindca deja vor fi cereri pentru inchiriere....altfel banuiesc ca nu se deranjeaza pentru cineva care doreste sa isi plateasca un loc sigur de parcare!
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie parcare dfalfa dfalfa Buna ziua, In zona in care locuiesc, nu s-au distribuit pana in prezent autorizatii / loc parcare. Saptamana trecuta, cei de la ADP au separat si trasat cu ... (vezi toată discuția)
Loc parcare, cum sa fac sa am ? veronik veronik Locuiesc cu chirie in sect 5 si as vrea sa am un loc de parcare inchiriat. Proprietara nu are adresa de domiciliu de Bucuresti, dar actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)