avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Paguba produsa de angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Paguba produsa de angajator

Buna ziua, lucrez la o fabrica de constructii masini care are si vopsitorie industiala.
problema este ca in urma unor probleme tehnice, s-au produs niste scapari de particule(metalice si chimice) in aer care au cazut pe masinile din parcare. Masinile au fost avariate in diferite grade. Cum poate un angajat sa recupereze paguba facuta de angajator sau care este procesul legal.

Multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Accident produs la caderea fatadei bloculuiu CristinaCB CristinaCB Buna ziua, Ma numesc Cristina si in urma cu cateva zile bucati din fatada blocului au cazut si au avariat masina mea si a unui vecin. Administratia blocului ... (vezi toată discuția)
Asigurare carpatica -o alta frauda destoian destoian Bunna ziua, am suferit un accident rutier in data de 03.06.2010 , eu motociclism si cealalta persoana cu masina, persoana respectiva nu mi-a dat prioritate(nu ... (vezi toată discuția)
Cine constata daunele auto daca nu am asigurare farmvet farmvet Masina mea era in parcare, nu are asigurare, am vrut sa o mut si cand am dat cu spatele am lovit o alta masina in coltul din dreapta spate si i-am zgariat ... (vezi toată discuția)