avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... otoscleroza bilaterala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

otoscleroza bilaterala

buna seara, vreau sa stiu daca cu boala otoscleroza bilaterla se poate obtine pensie de handicap. multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2016
sebesului, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:56, 2 Februarie 2016
Afectiunea precizata de dv permite incadrarea persoanei in grad de handicap si beneficierea lunara de indemnizatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate tudosevictorel tudosevictorel Buna ziua. Unchiul meu are hipoacuzie bilaterala severa dar nu este boala profesionala. As dori sa stiu daca se poate pensiona pe caz de boala .Are vechime 35 ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca am dreptul la pensie de boala ContSters58087 ContSters58087 am 50 ani si am lucrat doar 9 ani plus 7 ani ptr cresterea copiilor.am 3 diagnostice cu care am dreptul sa cer iesirea la pensie.astept cu nerabdare ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru handicap anca curtean anca curtean buna mama mea are boala poliartrita reumatoida seropozitiva in stadiu destul de avansat.A fost pensionata in gradul 2 din momentul primirii diagosticului.si as ... (vezi toată discuția)