avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene si pfa
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene si pfa

Buna seara,
as dori sa sa intreb ce se intampla daca sunt PFA, am obtinut finantare prin fonduri europene prin masura 6.1 si am nascut imediat dupa aceasta. Se suspenda activitatea PFA-ului ? Ce se intampla cu banii primiti din fonduri in acest caz ? Dar cu implementarea planului de afaceri care are un termen limita?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 21:27, 5 Februarie 2016
Trebuie sa va adresati oficiului judetean afir sau celor cu care ati semnat contractul de finantare, Starea dvs de persoana insarcinata trebuia adusa la cunostinta lor.Dvs trebuie sa respectati contractul de finantare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene, schimbare plan de afaceri după primirea finanțării roberta0728 roberta0728 As vrea sa stiu in cazul unui proiect( 6.1)contractul a fost semnat,banii au intrat in cont de 2 zile,daca exista vreo posibilitate de a schimba planul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem un srl care a primit fonduri europene de la afir ... bogdan.anton bogdan.anton Buna ziua, Avem un SRL care a primit fonduri europene de la AFIR prin PNDR submasura 6.2 in valoare de 35000 euro. Am avut 3 ani in care sa facem venituri ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene milenarul milenarul AM IMPLEMENTAT UN PROIECT DE 350.000EURO POSSCCE IN 2009 . EXISTA O CONDITIE DE MARIRE A CIFREI DE AFACERI CU 5 % , SI MARIRE A NR. DE ANGAJATI CU ACELASI ... (vezi toată discuția)