avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

AM IMPLEMENTAT UN PROIECT DE 350.000EURO POSSCCE IN 2009 . EXISTA O CONDITIE DE MARIRE A CIFREI DE AFACERI CU 5 % , SI MARIRE A NR. DE ANGAJATI CU ACELASI PROCENT PE O PERIOADA DE 3 ANI ; DATORITA CRIZEI CIFRA DE AFACERI A SCAZUT IAR NR. DE ANGAJATI A SCAZUT .
INTREBAREA ESTE DACA CONDITIILE TREBUIESC INDEPLINITE LA FINELE CELOR 3 ANI SAU PE TOATA PERIOADA SI CARE SUNT CONSECINTELE ?
Cel mai recent răspuns: milenarul , utilizator 07:42, 23 Septembrie 2011
milenarul a scris:

Daca am accesat un contract de fonduri europene pot vinde firma si in ce conditii ?


interventie moderator

Va rog sa nu mai scrieti, in exces, cu litere mari de tipar si sa nu deschideti mai multe topicuri cu privire la acelasi subiect.

Multumesc.

Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat
Inteleg ca sunteti inca in implementarea proiectului, fiind in cel de al treilea an.
Consecintele nerespectarii obiectivelor din planul de afaceri pentru care s-a semnat contractul ar putea fi ca sa nu vi se deconteze cererile de rambursare.
Este neplacut ca s-a intamplat asa, dar poate sa va ajute implicarea unei firme de consultanta in scopul redresarii.Era indicat ca pe parcursul celor doi ani cand ati vazut ca nu exista progresul planificat, sa va consultati cu cei de la organismul de implementare pentru a face eventuale notificari la contractul de finantare.
pe ce axa ati accesat fondurile?

Proiectul a fost implementat si au fost facute si platile , in 2010.
Axa prioritara 1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La final de contract enaf enaf Buna seara, As dori sa stiu daca dupa incetarea contractului de finantare, respectiv dupa ultima vizita de monitorizare postfinantare, aparatul achizitionat ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru asociatia de proprietari Adriantot Adriantot Indrumati-ma, va rog, referitor la accesarea fondurilor europene nerambursabile. Am citi cate ceva despre suma maxima de 200.000 euro nerambursabili. De unde ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma Ally2009 Ally2009 Buna ziua! Intrebarea care ma framanta pe mine este: \"Prin ce metode, legale, bineinteles, se pot primi fonduri europene nerambursabile in cazul in care ... (vezi toată discuția)