avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene, schimbare plan de afaceri după ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene, schimbare plan de afaceri după primirea finanțării

As vrea sa stiu in cazul unui proiect( 6.1)contractul a fost semnat,banii au intrat in cont de 2 zile,daca exista vreo posibilitate de a schimba planul de afaceri?multumesc
Cel mai recent răspuns: roberta0728 , utilizator 21:46, 4 Octombrie 2017
Buna ziua,
Trebuie sa cititi Contractul de finantare pe care l-ati semnat cu Autoritatea Contractanta. In principiu se poate schimba planul de afaceri prin incheierea unui Act aditional la Contractul de finantare. Faceti o notificare prealabila catre AFIR, prin care solicitati ceea ce doriti si asteptati un raspuns scris din partea lor. Din punctul meu de vedere aceasta este cea mai sigura cale.
va multumesc,exact asta am facut,bineinteles,am mers in prealabil la dumnealor sa intreb daca pot sau nu...acum astept raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene si pfa zre zre Buna seara, as dori sa sa intreb ce se intampla daca sunt PFA, am obtinut finantare prin fonduri europene prin masura 6.1 si am nascut imediat dupa aceasta. ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d - locatie de implementare necunoscuta ax3l4axel ax3l4axel Buna seara. In realizarea planului de afaceri pentru acordarea finantarii nerambursabile pentru un SRL-D se solicita si specificarea locatiei de implementare a ... (vezi toată discuția)
Fonduri pt tineri intreprinzatori cz_beatrix cz_beatrix buna, as dori sa deschid o afacere si sa profit de fondurile pt tineri intreprinzatori oferite de stat; cum se procedeaza? care sunt demersurile si in ce ... (vezi toată discuția)