Buna seara,
Am si eu o nedumerire vizavi de solutionarea urmatorului caz.
Am fost demis din cadrul unei firme, i-am dat in judecata pentru acest lucru si am castigat, solutia fiind, plata salariilor pana la efectiva reintegrare in societate, reintegrarea in societate. Am facut expertiza contabila pentru determinarea salariului pe toata perioada procesului, ei nu m-au integrat in societate, mi-au spus doar verbal ca singura conditie de a ma reintegra, este sa nu mai primesc salariile retroactiv, nu a fost intocmit niciun p-v la aceasta intalnire, ei contesta executarea silita si spun ca ei mi-au trimis mie un plic, prin posta, la adresa mea, eu nu eram acasa, si nu a semnat nimeni pentru primire, si a fost dat retur, ei spun ca astfel am refuzat reintegrarea in firma. Acest plic a fost trimis inainte de terminarea procesului, ei facand si recurs, dar am castigat si acolo. Ei nu au spus in instanta ca au vrut sa ma reintegreze dar am refuzat sub forma mai sus mentionata. Au mai deschis un alt proces impotriva mea, cum ca angajatii nu si-au putut exercita munca depusa in societate din cauza mea, perturband astfel linistea societatii, desi asta era un motiv mentionat de ei atunci cand m-au dat afara.
ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns:
offsetman , utilizator
00:06, 3 Februarie 2016