avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintegrare in societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintegrare in societate

buna seara, am mai postat cate ceva legat de procesul pe care l-am avut cu o societate care m-a concediat, am castigat procesul in instanta, reintegrarea in societate, plata salariilor retroactiv. eu i-am executat silit pe acestia si mi-au platit salariile pe acesti doi ani de zile, saptamana viitoare am convenit ca ma voi duce sa ma reintegreze in societate, problema e ca eu nu mai vreau sa lucrez la ei, lucrez in alta parte . Pot sa demisionez imediat dupa reintegrarea in firma:. sau cel mai bine este sa lucrez macar o saptamana la ei? Acestia au depus contestatie la executarea pe care am avut-o.
Cel mai recent răspuns: offsetman , utilizator 11:43, 12 Februarie 2016
Lucrati cat lucrati si apoi puteti demisiona.
Aveti si dreptul de a lucra si dreptul de a demisiona.

Oricum viata lunga acolo nu ati avea...

Poate incetati contractul de munca prin acordul partilor.
Aveti dreptul de a merge si insotit de avocat la ei cand veti discuta una sau alta...
eu m-am angajat acolo pe un salariu negociat, iar in cartea de munca este trecut salariul minim, iar ei vor sa imi dea salariul din contract, de aceea nu vreau sa lucrez pe acesti bani. ei pot avea castig de cauza in instanta, la constestarea la executare? cum ca eu mi-am dat demisia imediat dupa repunerea in functie?
care ar fi cele mai bune solutii?
- sa merg o saptamana si sa imi dau demisia, desi stiu ca risc
- sa imi dau demisia imediat dupa semnarea contractului de munca
- sa semnez actele de reintegrare si sa nu ma prezint deloc la locul de munca
- sa imi iau concediu medical (asta reusesc) si apoi sa demisionez?
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2016
offsetman, utilizator
Trebuie sa lucrati conform contractului de munca, dupa parerea mea si in raport de clauzele contractuale.
Dreptul la demisie il aveti stipulat tot in contract.
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
@ offsetman

1. Puteti demisiona oricand, intrucat nu ese obligatoriu sa lucrati o anumita perioada de timp dupa reintegrare ca sa demisionati.

2. De ce au formulat contestatie la executare ?

Buna ziua,
Dupa terminarea primului proces acestia au facut recurs, dupa ce au facut recurs, mi-au trimis acasa prin posta un plic cu recomandare. Acestia spun ca eu l-am refuzat, nefiind acasa si afirma faptul ca in plic erau acte ce tin de reintegrarea mea in firma. asta se intampla acum fix un an de zile. Si spun ca ei trebuie sa imi plateasca salariul pana atunci, nu pana acum. Desi , din cate stiu eu, pe parcrusulul unei judecati, pana la hotararea definitiva, eu nu sunt obligat sa primesc vreun act de la ei, este adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, salariu retroactiv offsetman offsetman Buna seara, Am si eu o nedumerire vizavi de solutionarea urmatorului caz. Am fost demis din cadrul unei firme, i-am dat in judecata pentru acest lucru si am ... (vezi toată discuția)
Informatii utile - reintegrare urmata de delegare in alt judet 75sorin 75sorin buna seara. vin si eu pe acest forum cu o problema cred eu cu care nu ati avut de aface pana acum. anul trecut am fost dat afara de la scocietatea la care ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea in conditiile in care ai deja alta slujba onelu onelu Buna ziua, Anul trecut am fost victima unei concedieri care a fost declarata ilegala de TMB. Astfel, de curand, instanta a [b]anulat decizia de ... (vezi toată discuția)