in urma unor conventii verbale ,cu un roman stabilit in austria ,ma m mutat in casa acestuia achizitionata in romania,pentru paza si intretinere,am facut mai multe lucrari , din banii trimisi prin banca,in luna ianuarie ac 2016,in timp ce ma aflam in spital,mi a scos lucrurile personale si mobila mea , depozitandu le in spatii descise la -15 grade, fara inventar ,ulterior interzican du mi sa intru in casa!
pot sa i descid dosar penal pentru viol de domiciliu, si furt!
Nu prea e violare de domiciliu ca omul nu a patruns fara drept in casa lui . Le trebuia sa faca, sa stea pe afara pana veneati sa va luati lucrurile ?
Care furt, si-a insusit ceva din bunurile dvs, nu va lasa sa le luati ?
V-a zis sa va mutati si nu ati vrut ?
Corect era sa ceara evacuarea dvs pt lipsa de titlu, insa a vrut probabil sa sara peste neplacerile si costurile unui proces.
Eu nu cred ca din senin v-a dat afara, daca era multumit de felul cum ati intretinut casa sau cum i-ati cheltuit banii, dar nu e exclus.
eu stateam intr o camera, pe care eu am finisat o , dar mi a scos lucrurile afara sa toarne sapa, in toiul iernii, cu toate ca era podit...nici el nu e proprietar de drept, are doar promisiune de vanzare, iar evacuarea in lunile de iarna e interzisa de lege!