avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Viol de domiciliu si furt de bunuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Viol de domiciliu si furt de bunuri

in urma unor conventii verbale ,cu un roman stabilit in austria ,ma m mutat in casa acestuia achizitionata in romania,pentru paza si intretinere,am facut mai multe lucrari , din banii trimisi prin banca,in luna ianuarie ac 2016,in timp ce ma aflam in spital,mi a scos lucrurile personale si mobila mea , depozitandu le in spatii descise la -15 grade, fara inventar ,ulterior interzican du mi sa intru in casa!
pot sa i descid dosar penal pentru viol de domiciliu, si furt!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:11, 3 Februarie 2016
Nu prea e violare de domiciliu ca omul nu a patruns fara drept in casa lui . Le trebuia sa faca, sa stea pe afara pana veneati sa va luati lucrurile ?
Care furt, si-a insusit ceva din bunurile dvs, nu va lasa sa le luati ?
V-a zis sa va mutati si nu ati vrut ?
Corect era sa ceara evacuarea dvs pt lipsa de titlu, insa a vrut probabil sa sara peste neplacerile si costurile unui proces.
Eu nu cred ca din senin v-a dat afara, daca era multumit de felul cum ati intretinut casa sau cum i-ati cheltuit banii, dar nu e exclus.

Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2016
gi-jane2, moderator
eu stateam intr o camera, pe care eu am finisat o , dar mi a scos lucrurile afara sa toarne sapa, in toiul iernii, cu toate ca era podit...nici el nu e proprietar de drept, are doar promisiune de vanzare, iar evacuarea in lunile de iarna e interzisa de lege!
acuma daca tot v-a dat afara fara sa respecte legea ( nici nu avea cum sa ceara evacuarea cat nu e proprietar ), ce mai conteaza cat v-a dat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzat de violare de domiciliu? mihaitm mihaitm Daca am patruns in curtea si in casa unde locuieste o fosta prietena,fara ca ea sa fie acasa,pentru a-mi recupera niste bunuri personale,pot fi acuzat de ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sau furt cipiadam cipiadam va salut.am si eu un prieten care a facut o tampenie si akum nu stie ce il asteapta.sa va lamuresc putin....el are aproape 40 de ani si cazierul lui este curat ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu ContSters88252 ContSters88252 buna ziua Acum patru ani am inceput constructia unei case pe un teren proprietate particulara , imprejmuit cu gard .Anul trecut am ... (vezi toată discuția)