avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Purtare abuziva a invatatoarei / Art. 296 CP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Purtare abuziva a invatatoarei / Art. 296 CP

Cu respect . Vreau sa depun o plangere penala impotriva invatatoarei fiului meu pentru intrebuintarea de expresii jignitoare , amenintari si chiar umilirea repetata a copilului in fata colegilor . Am foarte multe inregistrari audio din timpul cursurilor. Intrebarea e daca aceste inregistrari sunt acceptate de instanta , am tot citit si tot nu m-am lamurit. Exista celebrul caz prezentat la televizor cu profesoara din Cluj Napoca , care a fost si condamnata conform art 296 alin 1 CP . Ce probe mai clare se pot prezenta daca nu inregistrarile audio ???

Alte discuții în legătură

Proba audio - invatatoarea jigneste , ameninta , umileste un elev peskaroosh peskaroosh Cu respect . Vreau sa depun o plangere penala impotriva invatatoarei fiului meu pentru intrebuintarea de expresii jignitoare , amenintari si chiar umilirea ... (vezi toată discuția)
Divort- probe acceptate tynacon tynacon buna ziua . va rog sa imi spuneti daca sunt admise ca probe pentru divort inregistrarile audio din care riese ca sunt amenintata si jignita de catre sot si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua vecinii de deasupra deranjează în orele de liniște ... bijou8 bijou8 Bună ziua Vecinii de deasupra deranjează în orele de liniște noaptea și nu ma pot odihni (trântesc,bubuie,lovesc,scârțâie, muta mobilă, ... (vezi toată discuția)