avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Primit mouse desigilat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Primit mouse desigilat

Buna ziua, am cumparat online un mouse de gaming de la un magazin online foarte mare din Romania. Mouse-ul a venit desigilat, am facut cerere de returnare, l-am dus in magazin, au zis ca nu il au pe stoc si o sa refaca comanda in maximum 14 zile. Ideea este ca am facut comanda pe 10 ianuarie, si acum suntem pe 3 februarie. Oare chiar nu se poate face nimic, simt ca isi bat joc de mine pur si simplu.(Inca nu am primit produsul)
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2016
lookster123, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumparare produs - daca amabalajul e desigilat pot sa refuz produsul? Srb Srb Buna ziua, Am un caz si anume: am dat o comanda intr-un magazin de un produs IT care se livreaza in timp de 3 saptamani de la achitare a unui minim de 10% ... (vezi toată discuția)
Inlocuire produs cumparat gresit TudorB TudorB Buna ziua. Am comandat online un telefon mobil de la o firma din Bucuresti si m-am dus sa-l ridic personal de la ei de la sediu. Cand am ajuns acasa, mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda online slro slro Am comandat in data de 06.11.2011 de pe un magazin online 3 laptop-uri. Motivul pentru care am comandat este unul simplu, am comandat la un pret, iar ei spre ... (vezi toată discuția)