avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrul de acasa vs punct de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrul de acasa vs punct de lucru

Buna ziua,

Pentru o societate comerciala care nu desfasoara activitate la sediul social ce obligatii ar exista pentru unicul salariat daca acesta isi desfasoara activitatea de la domiciliul (lucru pe calculator) lui ? Este necesara existenta unui punct de lucru la domiciliul angajatului ?

Din ce stiu legislatia muncii (contract de munca cu locul desfasurarii fiind domiciliul salariatului) nu prevede nimic de genul definirea unui punct de lucru... Ar fi foarte complicat...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:13, 3 Februarie 2016
Nu este obligatorie infiintarea unui punct de lucru , in conditiile mentionate de dvs.

Este important ca , raportul de munca la domiciliu sa se incheie in conditiile prevazute de Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comercialã fãrã punct de lucru sau sediu autorizat Lorien Lorien Bună ziua, am nelămuriri şi aştept păreri la următoarea problemă : un SRL din 2009 are sediu social fără activitate (închiriază o cameră de la ... (vezi toată discuția)
Nedumerire..... hubble hubble in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu anisu anisu Buna ziua, legat de munca la domiciliu am urmatoarele intrebari: - orice societate poate incheia contracte de munca la domiciliu? sau e in functie de codul ... (vezi toată discuția)