avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doua contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doua contracte de munca

Buna ziua! Vin si eu cu o asa intrebare:
Lucrez la o firma in Romania cu contract de munca, cum e si normal :), dar in acelasi timp am inca un contract de munca cu o firma din alta tara (Georgia), ce trebuie sa fac in cazul dat? Trebuie sa declar undeva acest lucru?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: OleseaT , utilizator 13:36, 3 Februarie 2016
Nu trebuie sa declarati nicaieri ca aveti mai multe c.i.m.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in doua tari diferite ale ue ce presupune? claudiu_ionut claudiu_ionut Buna ziua, Numele meu este Ionut locuiesc in Germania , si lucrez in domeniul , IT de curand am primit o oferta de munca de la o firma din Romania, care ... (vezi toată discuția)
Lucrez cu contract dar nu lucrez ioanna28 ioanna28 Buna ziua! As avea o intrebare. Lucrez pentru o firma, m-am angajat cu contract de munca in data de 12.12.2014, am lucrat la un proiect pana acum 2 saptamani ... (vezi toată discuția)
Carte munca anamariacelik anamariacelik in cazul emigrarii in Canada,la plecare din tara trebuie dovedita incetarea activitatii pe teritoriul Romaniei? (vezi toată discuția)