avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare de PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare de PFA

As vrea sa stiu daca fiul meu care are alta adresa in buletin poate sa deschida un PFA la mine acasa,si ce acte trebuiasc.MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Lamurire urgenta (angajat si pfa) - e necesar actul de proprietate al casei? mixi64 mixi64 fiul meu doreste sa se angajeze la o firma , se ocupa cu sondaje, inregistrari date, nu prea stiu, si pt. angajare i se cere contractul de la casa.asta nu ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate 18 ani,situatie deosebita. Dana Claudia Dana Claudia Buna ziua.Fiul meu a implinit 18 ani in noiembrie .Are domiciliul si rezidenta in casa soacrei mele care a decedat acum 1 an .Din cauza faptului ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp de la anuntare in germania pot sa deschid pfa cocaemidor cocaemidor Salutari tuturor.Va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema:Fiul meu este in Germania si anuntat la adresa de 30 zile si as vrea sa stiu daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)