Buna ziua.Fiul meu a implinit 18 ani in noiembrie .Are domiciliul si rezidenta in casa soacrei mele care a decedat acum 1 an .Din cauza faptului ca nu s-a facut inca succesiunea intre sotul meu(fiul decedatei)si nepoata sa(fiica surorii sale,decedata si aceasta) fiului meu i s a spus ca pana se va face succesiunea ,i se va face buletinul pe adresa unui apartament al nepoatei sotului meu.Dar cunoscand interesele nepoatei in ceea ce priveste aceasta casa(vrea totul pe numele sau,iar sotul meu ar FI capabil sa semneze in favoarea nepoatei),nu as vrea ca adresa fiului meu sa fie schimbata in alta parte decat casa in care s-a nascut si a crescut. In acest caz,pentru a fi sigura ca o sa figureze la aceeasi adresa si dupa succesiune,dar mai dureaza si el are nevoie de buletin cat mai repede, ce ma sfatuiti sa fac?
O carte de identitate provizorie pe motivul,,lipsa dovada adresei de domiciliu,,. Cartea se da pe 1 an. Incercati sa solicitati deschiderea succesiunii pentru a primi fiecare 1/2 parte din mostenire. Ulterior sotul dvs. isi poate lua in spatiu copilul. Daca vrea.