avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate 18 ani,situatie deosebita.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate 18 ani,situatie deosebita.

Buna ziua.Fiul meu a implinit 18 ani in noiembrie .Are domiciliul si rezidenta in casa soacrei mele care a decedat acum 1 an .Din cauza faptului ca nu s-a facut inca succesiunea intre sotul meu(fiul decedatei)si nepoata sa(fiica surorii sale,decedata si aceasta) fiului meu i s a spus ca pana se va face succesiunea ,i se va face buletinul pe adresa unui apartament al nepoatei sotului meu.Dar cunoscand interesele nepoatei in ceea ce priveste aceasta casa(vrea totul pe numele sau,iar sotul meu ar FI capabil sa semneze in favoarea nepoatei),nu as vrea ca adresa fiului meu sa fie schimbata in alta parte decat casa in care s-a nascut si a crescut. In acest caz,pentru a fi sigura ca o sa figureze la aceeasi adresa si dupa succesiune,dar mai dureaza si el are nevoie de buletin cat mai repede, ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:06, 17 Ianuarie 2018
O carte de identitate provizorie pe motivul,,lipsa dovada adresei de domiciliu,,. Cartea se da pe 1 an. Incercati sa solicitati deschiderea succesiunii pentru a primi fiecare 1/2 parte din mostenire. Ulterior sotul dvs. isi poate lua in spatiu copilul. Daca vrea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! poate soacra mea face testament in timpul vietii, ... andynyul andynyul Buna ziua ! Poate soacra mea face testament in timpul vietii, si sa lase casa, care este pe numele ei, nepoatei ei ? Mentionez, ca socrul meu nu mai ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa parinti divortati geanus geanus Buna seara. Socrii mei au cumparat o casa acum 13 ani, amândoi proprietari. Apoi au divorțat.Nu au facut partaj. Socrul a decedat acum 3 ani si ... (vezi toată discuția)
Moștenire, succesiuni succesive. ce șanse are fiul meu (nepotul) să moștenească imobilul? geanus geanus Buna ziua.Va rog sa ma lămuriți in urmatoarea situatie: soacra mea a cumparat in urma cu 12 ani o casa .Era căsătorită cu socrul meu. Între timp au ... (vezi toată discuția)