avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecin agresiv si purtator de SIDA. Ajutor!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecin agresiv si purtator de SIDA. Ajutor!

Buna ziua. De o perioada s-a mutat la noi in vecinatate un vecin al carui comportament ne induce frica tuturor vecinilor.
De cateva ori pe an intra in sevraj sau ceva de genul deoarece bea si incepe sa isi sparga geamurile la casa sau sa ameninte ca ne da foc. Frica ca poti sa arzi parca paleste in fata infectiei cu SIDA.
Acest individ, se automutileaza pana sa intervina autoritatile , iar autoriatile nu il ating tocmai pentru a nu se infecta. Nu stim daca este sub tratament pentru ca cei ce il au in grija nu vor sa discute nici cu noi nici cu autoritatile. Singurul lucru pe care il fac acesti vecini este sa tipe sa nu il atingem. Am inteles ca exista si ,,o scuza” printre acesti infractori- infectia cu SIDA tocmai pt a scapa fara pedepse.
Problema mea este ca dupa ce il prind autoritatile il tin 2-3 zile in spitale de psihiatrie dupa care ii dau din nou drumul pe strada.
Ingrijorarea mea e urmatoaea- ce am putea face sa nu mai traim cu acest individ in jurul nostru.Cosmarul nostru este ca intr-o zi se automutileaza si ne infecteaza pe cei care ne prinde in jurul lui. Abia acum cateva zile si-a turnat benzina pe el si in curte si a amenintat ca isi da foc. Nu exista nici o solutie? ce am putea face?
Cel mai recent răspuns: vanillaa , utilizator 10:33, 16 Februarie 2016
Va rog nu stie nimeni sa ma indrume ce sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in familie, piromania, alcoolismul, psihopatia. tudosievlad tudosievlad Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul urmator: Un alcoolist psihopat, care nu a luat tratament decat acum cca 40 de ani la spitalul de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru amenintare daniela-dana daniela-dana Buna ziua.ma numesc Daniela si am 30 de ani.sunt mama unui baietel de 7 anisori care in prezent traieste cu mine si parintii mei tatal avand probleme psihice ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as avea nevoie de consultanta in privinta unei situatii ... Omdisperat23 Omdisperat23 Buna ziua! As avea nevoie de consultanta in privinta unei situatii pe care o traiesc de aproape 1 an de zile dar care ieri a cam ajuns la stare critica. ... (vezi toată discuția)