avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte casatorie cu un cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte casatorie cu un cetatean strain

ce acte sunt necesare pt. casatorie cu un cetatean din kazakstan. Daca certificatul de nastere al cetateanului strain este de tip vechi cum trebuie atasata apostila? se poate capsa actul de nastere?sau este valabila copia actului cu stampila de la notar tradus si apostilata copia si prezentate amindoua odata adica copia certificatului cu apostila si originalul??
Actul original trebuie apostilat, dupa care tradus si legalizat la un notar din Romania. Apostila se aplica de aut.din Kazakstan. Cand depuneti actele veti avea si originalul si copia si traducerea legalizata.
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2016
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie intre un cetatean roman si american pacq pacq Casatorie intre un cetatean roman si unul american: Acte necesare pentru castorie. Din cate am citit trebuie sa prezinte pasaport, certifict de nastere tradus ... (vezi toată discuția)
Acte necesare in vederea casatoriei cu un cetatean brazilian hentesa hentesa Buna As dori sa stiu care sunt actele necesare in vederea unei casatorii pe teritoriul Romaniei cu un cetatean brazilian. Am inteles in mare (de la ... (vezi toată discuția)
Actele necesare pentru casatoria in romania a unui roman cu un cetatean strain marduc marduc buna seara ,ma numesc Marius si sunt din Galati,urmeaza sa ma casatoresc aici in Galati cu o persoana din Olanda cu cetatenie Olandeza. Va rog sa ma lamuriti ... (vezi toată discuția)