Buna ziua,
1. In urma cu cateva luni, matusa mea a murit. Din cate stiu, sotul ei, deasemenea decedat inaintea ei, a fost dezmostenit.
2. Mostenitorii am fi 6 verisori si o matusa a unei verisoare (care matusa are boala Alhaizmer).
3. Eu am pretentia la cota parte care mi se cuvine pentru a o vira direct in contul statului, deoarece am datorii executabile (alte bunuri nu am).
4. Cum sa procedez?! Pot investi statul sa incaseze partea mea de mostenire?!
5. M-as bucura de un ajutor>>
Buna ziua,
Va puteti adresa fie unui notar al carui birou are in circumscriptie masa succesorala sau instantei de judecata din aceiasi zona solicitand dezbaterea succesiunii.
Inainte de orice demers, trebuie sa fiti sigura ca aveti calitatea de a o mosteni pe decedata Matusa a avut copii ? Frati, surori ?
Verii de care spuneti, sunt copii sau nepotii de la copii ei ?
Pot investi un executor cu toate aceste demersuri?! Scopul me este ca acesti nenorociti de bani, sa intre in contul statului. BAS si BASS.NU CONTEAZA CE COMISION PLATESC!
Succesiune
Ruxi2
La sfarsitul lunii decembrie verisoara mea primara, pe linie materna, a decedat. Mostenitorii defunctei sunt sotul si patru veri primari, aceasta neavand ... (vezi toată discuția)