avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua - verificare inregistrari in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua - verificare inregistrari in cartea de munca

buna ziua am lucrat acum 12 ani la o firma din constanta si nu mi sau trecut cativa ani pe carte de munca doamna de la birouri a spus ca sau pos si anii aia vechime dar in carte nu sunt,cum asi pute afla daca sunt pusi sau nu.daca nu sunt pusi asi ma putea recupera acei 2,3 ani?si cum ?unde ar trebui sa apelez.multumesc tare mul
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 3 Februarie 2016
Daca aveti carnet de munca, puteti verifica singur daca perioada in cauza apare inscrisa in acesta.

In caz contrar, va puteti adresa fostului angajator sau chiar ITM-ului pentru eliberarea unei adeverinte de vechimepentru perioada respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime care se poate lua in considerare? mirusaby mirusaby Buna ziua, unei colege nu i s-a trecut in carnetul de munca cativa ani lucrati , acum cand a observat chestia asta i s-a eliberat de la pensii cred ..o ... (vezi toată discuția)
Pierdut carte munca dar am o copie a ei tydor tydor Mi se poate reface o carte de munca prezentand o copie a ei ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)