avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de asigurare medicala la pfa nou ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de asigurare medicala la pfa nou infiintat?

Buna ziua
As dori sa stiu , in cazul unui PFA nou infiintat , cand pot beneficia de asigurarea medicala. Doresc sa imi infiintez un PFA la sfarsitul acestei luni, sau inceputul lunii martie si as dori sa stiu cand dobandesc calitatea de asigurat? (in momentul de fata nu sunt asigurata). Se beneficiaza de asigurare medicala din momentul inregistrarii PFAului ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:08, 5 Februarie 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil FlorinaEm FlorinaEm Buna ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si jumatate si as dori sa stiu cum exact se calculeaza indemnizatia de crestere a copilului in anumite conditii. Am ... (vezi toată discuția)
Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar madalina85 madalina85 Buna ziua!As dori sa-mi infiintez o firma pana la sfarsitul anului 2009! Vreau sa stiu care este data la care voi incepe sa platesc impozitul forfetar? (vezi toată discuția)