avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... dreptul minorului la asigurare in Austria
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

dreptul minorului la asigurare in Austria

Buna ziua. Locuiesc in Austria cu fiica mea minora. Eu sunt asigurata aici si doresc sa obtin asigurare si pentru fetita.Pt aceasta cei de la casa de sanatate austriaca mi-au cerut formularul E104 atat pt. mine cat si pt fetita.Cand au venit formularele acestia au refuzat sa ii acorde asigurare medicala copilului pe motiv ca apare a fi asigurata in Romania. Intrebarea este cum sa fac sa renunt la asigurarea minorei de acasa si este normal sa nu i se acorde asigurare in conditiile in care nu am mai auzit de cazuri similare, cu toate ca toti minorii sunt asigurati in Romania.

Alte discuții în legătură

Pfa suspendat sau inchis pt formular e104? Teodora T Teodora T Am un Pfa-colaborator in interiorul profesiei pe cale de suspendare. Eu nu mai locuiesc in Romania, dar am lasat procuri pt a se realiza suspendarea. In tara ... (vezi toată discuția)
Renuntare la alocatia de copii MKOL MKOL Buna.Muncesc in Finlanda,si fetita mea este cu mine,aici continua scoala.As vrea sa renunt la alocatia pentru copii ce au primit in Romania,pentru ca am cerut ... (vezi toată discuția)
Divort julio julio Sint romäncä,träiesc de 3 ani in Austria,cäsätoritä cu un cetätean Austriac,am o fetitä de 6 luni näscutä aici si este Austriacä. Dacä mä intorc ... (vezi toată discuția)