avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare alocatie Germania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare alocatie Germania

As vrea sa stiu si eu ce acte imi trebuie pentru alocatie copil in Germania. Si ce acte trebuie sa fac de aici ? va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2016
iuliana-gabriela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 4 Februarie 2016
Cum se întocmeşte dosarul pentru alocaţia pentru copii (Kindergeld) în Germania
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interes Denisa98 Denisa98 Bună ziua ! Aş dori să ştiu dacă am dreptul la alocație retroactiv ? Având în vedere că tatăl meu lucrează în Germahnt din 2015 , iar eu m-am mutat ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana angela12 angela12 :help: Buna ziua ,as dori sa aflu daca in cazul meu as putea obtine alocatie europeana ptr. fetita mea .Eu si fetita santem inapoi din Germania in Ro din luna ... (vezi toată discuția)
Intrebare cerere kindergeld robert14 robert14 am facut cererea Kindergeld,si imi mai trebuie ce va si nu stiu ce, nam gasit in nici un fel ce inseamna si de unde sa iau actele astea..... Nachweis uber die ... (vezi toată discuția)