avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Interes
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Interes

Bună ziua ! Aş dori să ştiu dacă am dreptul la alocație retroactiv ? Având în vedere că tatăl meu lucrează în Germahnt din 2015 , iar eu m-am mutat recent în Germania cu el !
Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Denisa98 , utilizator 12:56, 19 Iunie 2017
Retroactiv de unde din Germania sau Romania?
Din Germania
" Cetateni romani, ce lucreaza cu contract de munca legal – Arbeitsvetrag si sunt inregistrati la Oficiul de Evidenta a Populatiei – Einwohnermeldeamt in Germania, beneficiaza pentru copii (chiar daca copii sunt in Romania) de alocatie de la Statul German. Alocatia – Kindergeld se poate solicita retroactiv pe ultimii 4 ani. "
Sursa: [ link extern ] /
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor ! O zi bună vă doresc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana angela12 angela12 :help: Buna ziua ,as dori sa aflu daca in cazul meu as putea obtine alocatie europeana ptr. fetita mea .Eu si fetita santem inapoi din Germania in Ro din luna ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor cu un parinte angajat in germania iolaru iolaru Fostul meu sot se afla in Germania, cu actuala lui familie, unde lucreaza, cu contract de munca. Am aflat recent de la o cunostinta al carei sot lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Alocatie germania catabgdn catabgdn Buna seara! Sunt interesat daca pot primi retroactiv alocatie de la statul german pe perioada cat unul dintre parintii mei a lucrat acolo. Am citit ca in ... (vezi toată discuția)