avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie Germania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie Germania

Buna seara! Sunt interesat daca pot primi retroactiv alocatie de la statul german pe perioada cat unul dintre parintii mei a lucrat acolo. Am citit ca in curand(sau deja :-??), se discuta o lege care sa stopeze acordarea acesteia pentru parintii ce lucreaza acolo, dar ai caror copii traiesc in Romania.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 1 Septembrie 2016
"Plata alocatiei pentru copii se poate obtine si retroactiv, de la data inregistrarii, in cazul in care parintele care lucreaza de o mai lunga perioada in Germania nu a aplicat de la inceput pentru primirea alocatiei."
Sursa : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie germania student Aleeex Aleeex Buna ziua. Parintii mei locuiesc in Germania iar eu sunt student in Romania. Am inteles ca pot obtine alocatie de la statul german pana la varsta de 25 de ani. ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana allyyna_r allyyna_r buna ziua, am citit pe undeva ca ....copii ai caror parinti lucreaza in strainatate, pot beneficia de alocatie si din tara respectiva, ...aceasta ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana stancea stancea buna ziua am lucrat in germania eu si sotia mea cu acte si inca mai lucram cite 7luni pe an.in rominia avem 2 baieti minori de 12ani respectiv 13 ani.am ... (vezi toată discuția)