avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte necesare stare civila
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte necesare stare civila

Buna seara , vreau sa stiu si eu ce acte imi trebuie pentru starea civila. Eu nu sunt casatorita cu sotul care a mai avut o casnicie in trecut iar acuma noi avem o fetita impreuna si as vrea sa stiu ce imi trebuie .
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:44, 4 Februarie 2016
Pentru dvs. actul de identitate, certif.de nastere al dvs. si al copilului, certif. medical prenuptial. Pentru sot actul de identitate, certif. de nastere, certif. medical, sentinta de divort ramasa definitiva. Taxele intrebati la primaria unde urmeaza a va casatorii. Actele stau la starea civila 10 yile calendaristice. La depunere si la casatorie trebuie sa mergeti cu sotul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătoria in penitenciar Danudani Danudani Buna ziua am o întrebare concubinul meu este arestat și a făcut cerere pt cununie azi l-au dus la analizele prenuptiale eu când trebuie sa fac analizele ... (vezi toată discuția)
Dosar cununie civila Aleahim21 Aleahim21 Pt a doua cununie civila mai e nevoie de ceva in plus, inafara de: - CI original + copii xerox - certificate nastere original + copii xerox - taxa 1 ron - ... (vezi toată discuția)
Informatie - casatorie cu cetatean albanez bella30 bella30 buna seara.am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns...ce acte trebuiesc,pt casatorie,unui cetatean albanez,cu rezidenta in italia,dar si ... (vezi toată discuția)