avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut 120 zile ptr radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut 120 zile ptr radar

Buna! Va rog spuneti-mi ce solutie am sau daca am in situatia mea! In urma cu aprox 2 ani in urma m-a luat radarul cu 109 in localitate,iar a doua zi am facut contestatie si am recuperat permisul ptr ca lucrez sofer pe camion de 9 ani si aveam nevoie de el ptr ca e painea mea,dar acum doua luni am pierdut procesul si am predat permisul,acum mai am 60 de zile pana il voi primi dar eu nu lucrez altceva si nu pot sa-mi intretin familia mai ales ca am si o fetita de 8 luni si nu lucreaza nici sotia nici eu. Recunosc ca am incalcat legea cu viteza dar e mult 120 zile si prin asta ei imi iau dreptul de munca ptr ca eu altceva nu stiu sa fac doar sa şofez. As avea vreo sansa legala sa-mi reduca din pedeapsa=D>?? Sau la tribunalul european?? Ajutati-ma va rog. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: France98 , utilizator 02:36, 7 Februarie 2016
Nu aveti nici o posibilitate legala ,ati avut varianta contestatiei care v-a permis sa tergiversati pe timpul solutionarii aplicarea sanctiunii contraventionale,Situatia dvs am intalnit-o si la alti conducatori auto profesionisti sfatul ar fi ca daca veniturile dvs depind de exercitarea acestei activitati incercati sa conduceti respectand legislatia rutiera in vigoare.
pedeapsa se poate reduce la 30 de zile prin formularea unei cereri si apoi veti da un test. nu stiu insa daca nu cumva faptul ca ati contestat in instanta PV-ul va afecteaza ceva in treaba asta cu reducerea pedepsei

de ce aveti de ispasit o suspendare de 120 de zile? stiu ca este 90 de zile pentru 50+km/h peste limita legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasirea vitezei cu 51 km/h peste limita legala mihaighenadi mihaighenadi Venind din directia buzau - ramnicul sarat,inainte de localitatea oreavu pe E85(limita 100 km /h) circulam in spatele unui vehicul care mergea tare,am fost ... (vezi toată discuția)
Am contestat procesul verbal, am sanse sa il castig? cata1860429134137 cata1860429134137 Buna ziua! Acum 3 saptamani mi-a fost retinut permisul de conducere pentru viteza 109 km in localitate. Am fost filmat cu un aparat radar mobil care nu m-a ... (vezi toată discuția)
Depasire viteza legala pe drum cu restrictie cu 61km/h retinere permis 90 zile? maarkyM maarkyM Buna ziua,azi am depasit,fara intentie,nici nu stiu cu cat...masina de radar neinscriptionata venea din sens opus ,in afara localitatii dar pe un sector de ... (vezi toată discuția)