avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acces blocat din domeniu public la proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acces blocat din domeniu public la proprietate

Buna ziua ,
Posed proprietate (casa si teren ).Accesul la proprietate e din domeniu public
( proprietatea autoritatii locale -primarie) comun cu un vecin .
La un moment dat vecinul a decis sa-si mute gardul blocandu-mi astfel poarta si inclusiv accesul la proprietate.
1.M-am adresat PRIMARIEI care prin decizie luata a somat in scris vecinul prin adresa scrisa sa-si mute gardul pe vechiul amplasament .
2. M-am adresat Institutului de Stat in Constructii care a solicitat prin adresa scrisa PRIMARIEI sa impuna vecinului mutarea gardului pe vechiul amplasament
Vecinul nu a mutat gardul pe vechiul amplasament.
Pana acum PRIMARIA ( prin responsabilii acesteia )refuza sa urmareasca si sa impuna respectarea propriei decizii cat si cea a I.S.C .
Ce ma sfatuiti sa fac pentru a reintra in drepturile mele ?
Multumesc ,
Cel mai recent răspuns: sandidu , utilizator 08:03, 30 Martie 2021
Cred ca e necesar sa vorbiti cu un avocat, imi e dificil sa inteleg aici ce inseamna refugiu, care e situatia concreta de fapt.
Eu nu stiu ce revendicati sau nu, repet, informatiile sunt extrem de putine si lapidar prezentate, cert e ca nu am inteles obiectul dosarului, ce relevanta avea cine e proprietar? Depinde de ce ati cerut si cum anume.
Buna ziua !
Va las numarul de telefon.
Sunt in aceias situatie.
0734713889
/?/ probabil ca ati gresit comentariu ! cred ca era pentru alt subiect . Mult succes .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces blocat din domeniu public la proprietate sandidu sandidu Buna ziua , Posed proprietate (casa si teren ).Accesul la proprietate e din domeniu public ( proprietatea autoritatii locale -primarie) ,din acelasi ... (vezi toată discuția)
Actiune in granituire ? aartist aartist Am o ruda la tara care se confrunta cu urmatoarea problema: - vecinul situat la vestul proprietatii sale a intrat cu gardul si doua constructii pe terenul ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza o actiune de "revendicare imobiliara" ? casher casher Asa cum este si titlul topicului. Cate luni ar dura un proces in care revendic niste fasii de teren acaparate de niste impostori: un vecin si Primaria. M-ar ... (vezi toată discuția)