avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... decizie judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

decizie judecatoreasca

Buna ziua. In luna decembrie[28/2015],am primit o instiintare de la judecatoria sector 2,in care eram anuntat ca cererea mea de contestatie a unui proces verbal privind suspendadea permisului de conducere a fost respinsa,cu recurs in termen de 15zile.Eu nu am facut recurs,deoarece am plecat din tara,muncind in strainatate. Din acea zi nu am mai primit nicio instiintare cu privire la decizia definitiva a judecatoriei.As dori sa stiu,de cand se aplica propriu zis suspendarea dreptului de a conduce? De unde se poate elibera o copie a deciziei definitive a procesului? In cazul ca nu pot merge personal a o ridica,un alt membru al familiei[frate,parinti]se pot prezenta pentru a ridica copia?
Cel mai recent răspuns: MARIO-FLORA NECTARIA , Avocat 15:34, 4 Februarie 2016
nu se elibereaza o copie ci se depune originalul de către dvs si se aplica stampila definitiv.....daca merge altcineva cel mai probail va fi necesara imputernicire
O copie legalizata a sentintei pronuntate in cauza dvs se poate obtine prin depunerea la Arhiva judecatoriei sector 2 a unei cereri tip de legalizare (o gasiti la xeroxul din incinta) insotita de o taxa de timbru de 5 lei/exemplar (o achitati la Oficiul Postal din incinta) si copia xerox a sentintei (tot la Arhiva Judecatoriei sector 2 o obtineti in prealabil).
Dupa depunerea acestor acte peste 7 zile vi se elibereaza de la Registratura copia legalizata solicitata.
In cazul in care nu mergeti personal este necesara o imputernicire pentru persoana care obtine sentinta legalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin sentinta de divort? cristinica1974 cristinica1974 Concret : divortul s-a pronuntat acum 3 ani si ceva, decizia a fost definitiva si irevocabila; problema este ca aceasta decizie nu a fost trimisa la partile ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie decizie curtea de apel taxa auto mihaiantonio mihaiantonio Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii si ce acte sunt necesare pentru a obtine o copie de pe decizia Curtii de Apel cu privire la procesul pe care il ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)