Buna ziua. In luna decembrie[28/2015],am primit o instiintare de la judecatoria sector 2,in care eram anuntat ca cererea mea de contestatie a unui proces verbal privind suspendadea permisului de conducere a fost respinsa,cu recurs in termen de 15zile.Eu nu am facut recurs,deoarece am plecat din tara,muncind in strainatate. Din acea zi nu am mai primit nicio instiintare cu privire la decizia definitiva a judecatoriei.As dori sa stiu,de cand se aplica propriu zis suspendarea dreptului de a conduce? De unde se poate elibera o copie a deciziei definitive a procesului? In cazul ca nu pot merge personal a o ridica,un alt membru al familiei[frate,parinti]se pot prezenta pentru a ridica copia?
nu se elibereaza o copie ci se depune originalul de către dvs si se aplica stampila definitiv.....daca merge altcineva cel mai probail va fi necesara imputernicire
O copie legalizata a sentintei pronuntate in cauza dvs se poate obtine prin depunerea la Arhiva judecatoriei sector 2 a unei cereri tip de legalizare (o gasiti la xeroxul din incinta) insotita de o taxa de timbru de 5 lei/exemplar (o achitati la Oficiul Postal din incinta) si copia xerox a sentintei (tot la Arhiva Judecatoriei sector 2 o obtineti in prealabil).
Dupa depunerea acestor acte peste 7 zile vi se elibereaza de la Registratura copia legalizata solicitata.
In cazul in care nu mergeti personal este necesara o imputernicire pentru persoana care obtine sentinta legalizata.