avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de furt

buna ziua
revin cu o problema
in urma cu 10 ani o batrana mi-a facut imputernicire la banca sa-i scot bani din cont cand avea nevoie deoarece se deplasa greu cand sa cam golit sacul ma acuza ca iam furat eu bani
ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:05, 10 Februarie 2016
V-ati asigurat sa aveti dovada predarii banilor catre batrana?
Daca batrana a depus plangere penala impotriva dvs., va trebui sa va construiti o aparare solida pentru a va demonstra nevinovatia.
batrana nu a depus plangere dar probabil are de gand dar se pot scoate extrase de cont din perioada in care eu nu eram imputernicit si se poate dovedi ca scotea cam aceleasi sume sau chiar mai mari batrana are 90 de ani
nu m-am asigurat pentru ca a fost o relatie ”MAMA FIU” si nu ma asteptam la asa ceva
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat ... Robi220 Robi220 Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat cardul nu știu care este motivul, am contract uzufruct viager cu întreținere, se poate ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile din romania Boyka Boyka Buna ziua am si eu o patzanie : Am fost recent plecat din tzara pentru o luna si avand nevoie de mai multi bani decat mi-am luat cu mine am sunat la o angajata ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar mihaelabonjcz mihaelabonjcz Buna ziua .Am o problema mare ,matusa mea in varsta de 73 ani avand mai multe conturi bancare si neavand pe nimenea acum 4 ani mi-a trecut 7000 euro prin ... (vezi toată discuția)