avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort Romania Turcia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort Romania Turcia

Buna ziua,

In 2012 m-am casatorit cu un cetatean turc pe terotoriul Romaniei si am plecat in Turcia cu el. Dupa ce m-am intors (singura) am declarat casatoria noastra la consulatul turc de la Bucuresti. Am intentat divort in Romania si in acelasi timp si el in Turcia. La mine s-a termina, am hotarare de divort definitiva si irevocabila. El acum imi cere nu stiu ce semnatura ca nu s-a terminat divortul la ei. Cum ar trebui sa procedez? daca ma recasatoresc se considera ca sunt casatorita acolo si e bigamie?
Cel mai recent răspuns: kroftl8481 , utilizator 17:35, 4 Februarie 2016
Va trebui sa ii trimiteti hotararea de divort pentru a o prezenta in fata instantei din Turcia.
Trebuie tradusa, apostilata si apoi trimisa? Sau prin intermediul judecatoriei trebuie sa fac asta? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bigamie sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Eu sunt cetatean roman. In anul 2005 m-am casatorit legal cu un cetatean turc in Turcia. Apoi cu o hartie din Turcia mi-a fost eliberaertificat de casatorie ... (vezi toată discuția)
Urmeaza sa ma casatoresc in turcia. autoritatila din romania ... RoxanaRRR RoxanaRRR Urmeaza sa ma casatoresc in Turcia. Autoritatila din Romania mi-au zis ca am nevoie doar de certificatul de nastere si de casatorie multilingv in care se ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord angymya angymya BUNA ZIUA am si eu o mica problema si sper sa ma puteti ajuta pe data de 19 ianuarie se face un an de zile de cand ne-am casatorit, astazi 15 ian. am ... (vezi toată discuția)