avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eligibilitate cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Eligibilitate cheltuieli de judecata

Buna ziua! Va rog sa ma "luminati" in urmatoarea problema:

Daca instanta mi-a solicitat depunerea unui certificat constatator eliberat de ONRC, iar pentru obtinerea acestuia Registrul Comertului a perceput o taxa, pot sa depun la dosar factura si ordinul de plata pentru a fi luate in considerare la calcularea cheltuielilor de judecata?
Cel mai recent răspuns: vmv , utilizator 15:18, 4 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli infiintare intreprindere individuala samir67 samir67 Buna seara! Am infiintat de curand o intreprindere individuala si as dori sa stiu daca si cum se inregistreaza in RJIP cheltuielite cu taxele de constituire ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta fostului angajator pentru neplata salariilor danielamoldovanu danielamoldovanu Buna ziua, Doresc sa deschid actiune in instanta fostului angajator pentru neplata salariilor si am inteles ca este posibil sa mi se solicite certificat ... (vezi toată discuția)
Radierea intreprinderii individuale registrul cometrului nov1998 nov1998 Am cautat peste tot in forum:O....nu gasesc decat \"pasii\" de urmat pentru a deschide un 'ii'.:foottap: Va rog sa ne spuneti,cei care stiu, ce implica, unde ... (vezi toată discuția)