avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cont de card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cont de card

executorul pune poprire pe contul de la banca unde eu primesc saptaminal venitul de la o firma.
daca venitul meu este mai mic de 1/2 din venitul minim net pe economie, banca poate sa-mi ia banii si sa-i dea executorului sau este obligata sa respecte art 728 alin 3 cpc?
ce va face cu executorul?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 13:26, 5 Februarie 2016
Dacă venitul respectiv nu e salariu , poate.
nu am salariu, este singurul meu venit care provine din munca mea de zilier si sunt in cautarea unui loc de munca.
banca poate legal sa ma lase fara bani sa nu am din ce trai?
multumesc?
Dacă sunt venituri din munca de zilier, este tot salariu, dacă aveți și contract în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limitele urmaririi veniturilor banesti cretu49 cretu49 Un pensionar are 450 lei pensie lunara De cateva luni are poprire pe 1/3 din pensie pentru o datorie la banca. Pentru cheltuieli de judecata a mai venit o ... (vezi toată discuția)
Cuantum poprire venituri radu.radauti72 radu.radauti72 Am o datorie de plătit la ANAF , mi s-a pus poprire pe salar, mi se oprește 1/3. dar venitul meu este de 600 lei. Se calculează poprirea la venitul de 600 ... (vezi toată discuția)
Poprire vyoletta vyoletta indemnizatia de sot supravietuitor poate fi poprita?mama mea primeste pensia de urmas dupa tata 374 lei si indemnizatia de vaduva de 113 lei intr-un cont ... (vezi toată discuția)