avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma in insolventa -Concedii medicale si CCC!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma in insolventa -Concedii medicale si CCC!!

Buna ziua!!
Am o nelamurire legata de o anumita situatie!
Deocamdata sunt in CCC,ar trebuii sa incep serviciul catre sfarsitul acestei luni!
Firma angajatoare este in insolventa!!
Inainte de intrarea in CCC,am avut concediile medicale neplatite!!
Intrebarea mea este:
- pot beneficia de intrarea in somaj la incetarea CCC ??
- ce demersuri trebuie sa fac ??
- i-mi mai pot recupera banii pe concediile medicale de dinaintea intrarii in CCC??

Multumesc anticipat!!

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic si concediu medical annapop111 annapop111 Buna ziua, Sunt in concediu de ingrijire copil pe perioada de 2 ani, concediu care expira in 22 februarie 2014; firma la care sunt angajata este in ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata in 6 luni,in cateva zile firma la care lucrez intra in insolventa ce se intimpla cu mine? omide1 omide1 Buna ziua Sunt insarcinata in 6 luni ,firma la care lucrez intra in insolventa in 3- 4 zile ,o saptamana nu stiu exact.Am intrebat seful ce se intimpla cu ... (vezi toată discuția)
Expirarea cim cu 3 saptamani inaintea datei probabile a nasterii daria7 daria7 Buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine cum ar trebui sa procedez mai este pana la momentul acela insa stau cu frica. lucrez cu contract determinat pe un an ... (vezi toată discuția)