avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarii- contributii si impozite datorate in perioada ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarii- contributii si impozite datorate in perioada de preaviz somaj

Buna ziua!
Doresc sa intreb daca pentru perioada de preaviz somaj se schimba ceva in legatura cu contributiile si impozitul pe salarii datorate de angajat si angajator.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mea culpa , utilizator 16:10, 4 Februarie 2016
Nu,pentru ca salariatul este angajat pina la desfacerea contractului.Ce se schimba la program,el poate veni doar 4 ore si este pontat 8 ore(in timpul ramas se presupune a-si cauta alt loc de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz 20 zile lucratoare ContSters75393 ContSters75393 Daca unei persoane i se desface contractul de munca in baza art 65(1) si i se aduce la cunostinta ca perioada de preaviz este de 20 zile lucratoare la 4 ore pe ... (vezi toată discuția)
Programul in timpul preavizului marchadora marchadora ce drepturi am daca sunt in preaviz din pana in data de15 sept 2010?in legatura cu programul de lucru,ca la noi se sta mai mult de 8 ore.daca nu ma supun ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti? marianna marianna la concediere pentru desfiintarea postului, daca in preaviz imi gasesc un alt de loc de munca si cer incetarea contractului cu acordul partilor, angajatorul ... (vezi toată discuția)